Verkoopbemiddeling

Als u uw woning wilt verkopen, moet u zich goed voorbereiden. Bij elke stap in het verkooptraject is zorgvuldigheid geboden. Wat komt er allemaal kijken bij het verkopen van een woning? En weet u al hoe u het gaat aanpakken?


De belangrijkste zaken waar Tom Gilissen Makelaardij u bij begeleidt zijn:


- bepalen van een goede vraagprijs
- afstemmen van een verkoopstrategie
- organiseren van de bezichtiging
- verzorgen van het verkooptraject
- begeleiding bij de overdracht


Omdat iedere verkoop vraagt om een specifieke aanpak, zetten wij in overleg met u alle middelen in die tot het gewenste resultaat kunnen leiden. Het gaat namelijk om maatwerk waarbij de verkoopprocedure zorgvuldig wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en de marktsituatie ter plaatse.


In deze economisch moeilijke tijd is ook de courtage van Tom Gilissen Makelaardij geen vaststaand percentage meer maar afhankelijk van hetgeen wordt verkocht. In een vrijblijvend persoonlijk gesprek bespreken wij uw wensen, lichten wij onze werkwijze toe, adviseren u waar nodig en doen wij u graag een interessant voorstel. Als opdrachtgever profiteert u op woongebied trouwens ook van diverse interessante kortingen bij geselecteerde Maastrichtse bedrijven.


Indien u van plan bent om uw woning op korte termijn te verkopen dan kunt u met ons vrijblijvend een afspraak maken. Dit kan zowel telefonisch (043–3250230) als middels dit formulier, na ontvangst waarvan wij zo spoedig mogelijk contact met u zullen opnemen.


Aankoopbemiddeling


Hoe vaak koop je een huis in je leven? Eén, twee of hooguit drie keer. Omdat iedere aankoop vraagt om een specifieke aanpak in ieder geval te weinig om écht deskundig te zijn.


Het gaat namelijk om maatwerk waarbij de aankoopprocedure zorgvuldig wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. Daarom is het verstandig om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Een belangenbehartiger die de marktsituatie ter plaatse op zijn duimpje kent en tijdens de prijsonderhandelingen het onderste voor u uit de kan haalt. Iemand ook die voor u in de bres springt als er onverhoopt problemen dreigen te ontstaan.


Genoeg redenen dus om hiervoor Tom Gilissen Makelaardij in te schakelen. Wij doen met u de bezichtiging, voeren voor u de onderhandelingen met verkopende partij en zorgen vervolgens voor een deskundige afwikkeling van de aankoop.


Indien u een woning op het oog heeft dan kunt u met ons een afspraak maken. Dit kan zowel telefonisch (043–3250230) als middels dit formulier, na ontvangst waarvan wij zo spoedig mogelijk contact met u zullen opnemen.